2 - 3 çipura
4 - 5 diş sarmısak
4 - 5 çorba kaşığı
zeytin yağı
tuz, karabiber
kızartmalık yağ
Süslemek için tercihe göre salata malzemesi.
Malzemelerimizi hazırladığımıza göre tarife geçebiliriz.
Süslemek için tercihe göre salata malzemesi.
Malzemelerimizi hazırladığımıza göre tarife geçebiliriz.
Tavada ÇipuraNasıl Kızartılır?
3 ya da 5 diş sarımsak
ayıklayıp dövün. Balıkları bir süre zeytinyağının içinde bekletin. Kâfi miktar
tuz ve karabiber kattıktan sonra balık için sos hazırlayın. Balıkların üstüne kolay
kızarması için 2 - 3 tane çizik atın. İsteğinize uygun şekilde hazırlamış
olduğunuz sostan bir kısmını balığın üstüne dökün. Sosun bir bölümünü ayırıp balıkları
sosun içinde yarım saat kadar bir süre marine edin. Balıkları yağda kızartın.
Yemeğimiz hazır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder